Actualitate

Gigi Becali: Am ieşit definitiv din viaţa publică, nu mă mai hăituiţi!

<p><strong>Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a dat publicităţii, joi, într-o conferinţă de presă, un comunicat al finanţatorului Gigi Becali, în care acesta anunţă că a ieşit definitiv din viaţa publică şi a solicitat reprezentanţilor mass-media să nu-i mai urmărească familia.

Comunicatul citit de Mihai Stoica este următorul:


"Am ieşit definitiv şi irevocabil din viaţa publică, aşa că vă rog din inimă, pentru cât v-am stat la dispoziţie atâta timp, un minim respect pe care cred că-l merit.

1. Lăsaţi-mi familia în pace, nu o mai pândiţi.


2. Nu mă mai hăituţi pe mine, pentru că nu voi mai da nicio declaraţie.

3. Îi rog din suflet pe realizatorii de emisiuni, pe analiştii politici, pe analiştii sociali, pe politicieni, persoanele publice, să nu mai comenteze despre mine dacă se poate.


4. Am o pedeapsă de executat, pe care vreau să o execut conform codurilor de procedură legală. Probabil cândva voi da o explicaţie, dar o singură dată pentru toată lumea. Sper şi îmi doresc să ajung la concluzia că atâta timp cât am stat cu voi, am stat cu nişte oameni, scris cu majuscule, care înţeleg cuvântul, nu cu alt fel de fiinţe. Semnează Gigi Becali".

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, la 4 iunie, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă. Becali se află la închisoare din 20 mai, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.


 

abonare newsletter