Actualitate

Aterizare înfiorătoare. Momente de panică la bordul unui avion care sare de două ori pe pistă - VIDEO

Un avion a stârnit panică printre pasageri în timpul unei aterizări dramatice. Imaginile arată cum aeronava lovește pista de două ori, sare și apoi se ridică din nou pentru a încerca o a doua aterizare.

Un avion decolat din Germania spre Los Angeles a avut parte de o aterizare „bruscă Un avion decolat din Germania spre Los Angeles a avut parte de o aterizare „bruscă

 

 


Avionul, care plecase din Frankfurt, Germania, cu destinația Los Angeles, a avut parte de o aterizare „bruscă", potrivit companiei Lufthansa. Pilotul a decis apoi să se întoarcă la Frankfurt pentru o inspecție detaliată.

 


Din fericire, niciunul dintre cei 345 de pasageri și membri ai echipajului nu a fost rănit.

Aterizarea „foarte dură” a fost experimentată de cele aproximativ 350 de persoane aflate la bord, surprinsă într-o înregistrare video care a devenit virală pe rețelele de socializare.


Panică la bordul unui avion: aeronava lovește de două ori pista la aterizare

După cum se poate vedea în filmare, avionul a sărit literalmente de două ori pe pistă în timp ce ateriza, înainte de a abandona tentativa.

Înregistrarea video arată cum aeronava Boeing 747-8 pare a fi într-o fază normală de aterizare, înainte ca roțile să lovească solul, făcând aeronava să se desprindă de sol.


CITEȘTE ȘI:
Un avion care zbura de la Londra la Chişinău a aterizat de urgenţă la Iaşi în urma unei alerte cu bombă

Imaginile arată cum aeronava se apropie de pistă, apoi un nor de fum iese de sub trenul de aterizare și avionul „sare”, atingând imediat solul înainte de a se ridica în aer. 

Moment dramatic: avionul ricoșează pe pistă și revine la Frankfurt

Un exemplu tipic de ceea ce se numește „touch and go” și totuși a fost cu totul neașteptat, deoarece condițiile de pe pistă erau bune.


Lufthansa a precizat că avionul a avut o „aterizare bruscă”, dar s-a întors ulterior la Frankfurt. În cele din urmă, aeronava a fost supusă unei inspecții suplimentare la Frankfurt.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zborul Cluj-Antalya, aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni, din cauza unor probleme tehnice

Ultimele Stiri
abonare newsletter