Actualitate

Cum s-a produs accidentul rutier din Piața Avram Iancu, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat, iar două persoane au ajuns la spital. VIDEO

Două persoane au ajuns la spital, în urma accidentului rutier produs duminică în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Cum s-a produs accidentul rutier din Piața Avram Iancu/Foto: Emil Boc Facebook.com Cum s-a produs accidentul rutier din Piața Avram Iancu/Foto: Emil Boc Facebook.com

 

 


În accidentul rutier produs duminică în intersecția din zona Teatrului Național au fost implicate două autoturisme, iar două victime au ajuns la spital. 

 


„Atenție la… Neatenție!

În fiecare clipă pe străzile orașului nostru, deciziile pe care le luăm la volan pot schimba vieți. Trecerea pe roșu la semafor nu este doar o încălcare a regulilor, ci o neglijență gravă față de prețul neprețuit al vieții”, a fost mesajul edilului Emil Boc pe pagina sa de Facebook la imaginea video de pe camerele de supraveghere ce au înregistrat teribilul accident de la instersecția străzilor Avram Iancu-Bulevardul Eroilor.


CITEȘTE ȘI: 
Viteza și indisciplina în trafic, printre principalele cauze ale accidentelor rutiere din România. Numărul șoferilor prinși cu viteză peste limită a crescut cu 21%, în ultimele zece luni.

„Din cercetările preliminare a rezultat faptul că o conducătoare auto de 24 de ani, din municipiul Turda, în intersecția semaforizatǎ cu Bulevardul Eroilor, nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, acesta circulând pe Bulevardul Eroilor înspre strada Dorobanților”, potrivit IPJ Cluj. 

În urma impactului, autoturismul conducătorului auto s-a răsturnat pe plafon.


Viața are prioritate!

„Viața este prea valoroasă pentru a fi risipită într-o clipă de neglijență. Aduceți-vă aminte că fiec are moment de precauție poate salva vieți”, a notat primarul Emil Boc pe pagina sa de socializare. 

Primarul Clujului i-a îndemnat pe conducătorii auto la responsabilitate și la respectarea regulilor de circulație. 


Să conducem nu înseamnă doar să ne deplasăm de la punctul A la punctul B, ci să ne asigurăm că toți ajungem la destinațiile noastre în siguranță. „O viață salvată este o lume întreagă salvată”.

Haideți să facem din orașul nostru un exemplu de responsabilitate și grijă pentru ceilalți, conducând preventiv și respectând regulile de circulație”, a explicat Boc. 

În cele două mașini se aflau în total 5 persoane, dintre care două au fost transportate la spital. Potrivit datele preliminare, viața acestora nu este în pericol existențial. 

Peste 1.540 de persoane și-au pierdut viața anul trecut în accidente rutiere tragice produse pe drumurile din România, situație în care țara noastră se menține pe primele locuri într-un top negativ la nivel european în privința numărului de decese în accidente rutiere.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tragedii pe șoselele din România. Peste 1.540 de morți și circa 3.550 de persoane rănite în accidente rutiere, anul trecut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter