Actualitate

Bărbat din Suceava, internat la Psihiatrie după ce a vandalizat mai multe maşini în Cluj-Napoca - FOTO

Proprietarii mai multor mașini parcate în cartierul Grigorescu şi-au găsit cauciucurile tăiate. Un bărbat a fost reținut de polițiști și internat la Psihiatrie.

Proprietarii mai multor mașini parcate în cartierul Grigorescu şi-au găsit cauciucurile tăiate/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Proprietarii mai multor mașini parcate în cartierul Grigorescu şi-au găsit cauciucurile tăiate/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Mai mulți șoferi s-au trezit, duminică, cu mașinile vandalizate.

 


„Dacă aveți mașinile parcate pe strada Hațeg, mergeți până la ele și verificați-le sa nu aveti anvelopele sparte, precum jumătate din mașinile de pe stradă. Plină lumea de proști”, a transmis un clujean pe un grup de Facebook.

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat a fost deja reținut și internat la Psihiatrie.


„La data de 3 martie a. c, polițiștii Secției 5 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că pe strada Hațeg au fost identificate mai multe autovehicule deteriorate.
În cauză au fost demarate cercetări, iar în cursul zilei de ieri, 3 martie a.c., un bărbat de 37 de ani, din județul Suceava, bănuit de comiterea faptelor a fost identificat de polițiști și transportat de un echipaj medical la o unitate medicală de specialitate.

În cauză sunt continuate activitățile de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașini vandalizate pe Câmpul Pâinii, în Mărăști. Ștergătoarele, rupte de infractori. FOTO

Nesimțire curată! Zeci de mașini din cartierul Mărăști au fost vandalizate FOTO

abonare newsletter