Actualitate

Nesimțire curată! Zeci de mașini din cartierul Mărăști au fost vandalizate FOTO

Mașini vandalizate, cu geamurile sparte și bunurile răvășite în cartierul Mărăști din municipiul Cluj-Napoca. Proprietarii autoturismelor distruse sunt în stare de șoc. Poliția a demarat cercetări.

Zeci de mașini din municipiul Cluj-Napoca au fost vandalizate/captură foto: Info Trafic România Facebook.com Zeci de mașini din municipiul Cluj-Napoca au fost vandalizate/captură foto: Info Trafic România Facebook.com

 

 


Autoturisme distruse pe strada Câmpul Pâinii

 

Polițiștii clujeni au fost sesizați într-un caz de vandalism extrem. Un număr de 21 de autovehicule parcate în zona străzii Câmpul Pâinii au fost distruse, iar lucrurile din interiorul autoturismelor au fost răvășite. 


Inspectoratul Județean de Poliție Cluj susține, prin intermediul unei informări, că „anterior evenimentului sesizat în zonă nu a fost reclamată o stare conflictuală colectivă, care să aibă la bază motive rău intenționate”, potrivit IPJ Cluj. 

Cazul a fost semnalat de una dintre victime, care și-a găsit mașina grav avariată. 


Mai mult, potrivit verificărilor efectuate la fața locului, un număr de 21 de autoturisme au fost vandalizate. 

Mașini diastruse în cartierul Mărăști/captură foto: Info Trafic România Facebook.com

„La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 07.40, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că pe strada Câmpul Pâinii din municipiu, a observat că autoturismul său, precum și alte autoturisme din apropiere sunt avariate, prezentând urme de distrugere. 


Mașini diastruse în cartierul Mărăști/captură foto: Info Trafic România Facebook.com

Polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca s-au deplasat la locul indicat, unde, din primele verificări, s-a constatat că există un număr de 21 de autoturisme care prezintă urme de distrugere la nivelul geamurilor, iar bunurile din interiorul acestora ar fi fost răvășite”, informează IPJ Cluj.

În prezent, cercetările se află în desfășurare. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

7 maşini vandalizate dintr-un foc în Mărăşti

Zeci de maşini VANDALIZATE în centrul Clujului

Ultimele Stiri
abonare newsletter