Actualitate

„Asistență specială” de la Wizz Air. La ce număr de telefon cu tarif normal poți suna dacă ai de semnalat o nemulțumire față de compania aeriană?

La ce număr de telefon poți suna pentru „asistență specială” în cazul zborurilor modificate și pentru pasagerii cu dizabilități.

Îmbarcare într-un avion Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Cluj/ Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj - Facebook Îmbarcare într-un avion Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Cluj/ Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj - Facebook

 

 


Problemele întâmpinate de călători din cauza zborurilor modificate sau pentru a beneficia de asistență în cazul persoanelor cu dizabilități generează adesea stres și neplăceri românilor care și-au făcut rezervări din timp sau care vor să călătorească în viitor. 

 


Pontul prin care economisești timp

Dragoș Vana, clujeanul care realizează „Harta Șpăgii” din spitalele din România, oferă un „pont” românilor ce vor să călătorească despre cum pot beneficia de „asistență specială” din partea companiei aeriene WizzAir în cazul modificărilor de zboruri sau pentru necesitățile specifice persoanelor cu dizabilități. 

Serviciile de „asistență” ale companiei aeriene, dificil de identificat 


După cum semnalează Dragoș Vana, numerele dedicate „Asistenței speciale” operate de Wizz Air sunt greu de identificat. Însă, acestea pot fi accesate la un număr de telefon înregistrat pe pagina oficială a companiei aeriene. Astfel, pentru România numărul de telefon - 031.229.4796 este accesibil de luni până vineri, în intervalul 9-18 pentru limba română, iar pentru limba engleză numărul este accesibil non-stop, șapte zile din șapte. 

„În caz că nu știați, Wizz Air are și numere de asistență cu tarife normale. De exemplu, pentru cazul în care vi se anulează zborul și „to add insult to injury” trebuie să sunați la un număr cu suprataxa de 2 euro pe minut ca să vă rezolvați problema pe care au creat-o tot ei.


CITEȘTE ȘI: 
Fostul rugbist George Baltă, imobilizat în scaun cu rotile, susține că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion TAROM pentru zborul spre Cluj, „pe motiv de siguranţă”. Explicațiile companiei.

Sunt aproape imposibil de găsit aceste numere, daca nu știți exact ce căutați, dar ei le numesc „Asistenta Specială” și sunt disponibile și pe pagina lor web, foarte bine îngropate.

Pentru Romania e: 031.229.4796 cu program L-V:  09-18 limba română, dar pentru limba engleză e non-stop, L-D”, notează Dragoș Vana pe pagina sa de Facebook


Numere de telefon utile pentru a beneficia de „asistență specială” din partea companiei Wizz Air /Foto: Dragoș Vana Facebook.com

Asistență specială pentru zborurile modificate și pentru pasagerii cu dizabilități este accesibilă aici. Potrivit companiei, dacă aveți nevoie de „asistență specială” trebuie să informați compania Wizz Air cu cel puțin 48 de oreînainte de ora programată de decolare a zborului.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Wizz Air suspendă mai multe zboruri de pe Aeroportul Cluj, din primăvară. Care este motivul?

abonare newsletter