Actualitate

Aparate de ultimă generație pentru testarea antidrog a conducătorilor auto

Municipalitatea clujeană a achiziționat aparate de ultimă generație pentru depistarea persoanelor care consumă substanțe interzise care pot fi utilizate de către Poliția Rutieră în activitatea curentă.

Aparate de ultimă generație pentru testarea antidrog a conducătorilor auto  Foto: Facebook Emil Boc Aparate de ultimă generație pentru testarea antidrog a conducătorilor auto Foto: Facebook Emil Boc

 

Primăria Cluj-Napoca și Poliția Municipiului, prin Biroul Rutier, au încheiat un acord de colaborare pentru realizarea unor acțiuni de combatere a consumului de droguri. Primăria a achiziționat aparate de ultimă generație pentru depistarea persoanelor care consumă substanțe interzise, care să fie utilizate de către Poliția Rutieră în activitatea curentă. Aparatele performante minimizează testele fals-pozitive, reducând erorile din teren. 

Conform primarului Emil Boc, acest parteneriat între primărie și poliție are rolul de a crește siguranța în trafic, obiectivul fiind reducerea accidentelor rutiere și evitarea tragediilor prin prevenție.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat prins de DIICOT în flagrant de vânzare de droguri, în Cluj. Polițiștii i-au percheziționat și casa. VIDEO

Tânăr prins în flagrant în timp ce încerca să vândă peste un kilogram de droguri în județul Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter