Actualitate

Bărbat prins de DIICOT în flagrant de vânzare de droguri, în Cluj. Polițiștii i-au percheziționat și casa. VIDEO

Un bărbat a fost prins de DIICOT cu droguri asupra sa, pe care intenționa să le vândă. Apoi, polițiștii i-au percheziționat și casa și l-au arestat.

Droguri descoperite în timpul perchezițiilor acasă la un traficant de droguri / Foto: IPJ Cluj Droguri descoperite în timpul perchezițiilor acasă la un traficant de droguri / Foto: IPJ Cluj

 


Polițiștii din Cluj-Napoca, împreună cu procurorii DIICOT, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc, iar pe 23 ianuarie acesta a fost prins cu marfa la el. 


Ulterior, polițiștii i-au percheziționat casa, unde au găsit tot felul de droguri: de la cocaină, MDMA și amfetamină, până la iarbă:

„La data de 23 ianuarie 2024, bărbatul a fost prins în flagrant delict, în județul Cluj, în timp ce ar fi deținut, în autoturism, 20 de grame de droguri de risc (canabis), destinate comercializării. În urma percheziției efectuate la locuința acestuia, au fost descoperite și ridicate aproximativ 200 de grame de ketamină, 100 de grame de amfetamină, 10 grame de cocaină, 18 grame MDMA, 31 de grame de canabis, sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă.


Probe de la percheziții / Foto: IPJ Cluj

La data de 24 ianuarie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj-Napoca au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul specialiștilor criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj și al jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile Cluj Napoca.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.


Droguri de la percheziții / Foto: IPJ Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un șofer a PLONJAT cu mașina în râul Someș, lângă Cluj Arena

Sorina, tânăra dispărută din Cluj-Napoca, a fost găsită moartă pe un deal din Gârbău

Ultimele Stiri
abonare newsletter