Actualitate

Tânăr prins în flagrant în timp ce încerca să vândă peste un kilogram de droguri în județul Cluj

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au dispus reţinerea unui bărbat, după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri în valoare de 50.000 de lei.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au dispus reţinerea unui bărbat, după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri în valoare de 50.000 de lei/ Foto: DIICOT Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au dispus reţinerea unui bărbat, după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri în valoare de 50.000 de lei/ Foto: DIICOT

 

 


Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au dispus reţinerea unui bărbat, după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri în valoare de 50.000 de lei, informează DIICOT.

 


Cel în cauză este cercetat pentru trafic de droguri de mare risc şi efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„S-a reţinut că, în ziua de 18.01.2024, inculpatul a fost prins în flagrant, pe raza judeţului Cluj, în timp ce comercializa cantitatea de aproximativ 1,4 kilograme substanţe interzise (4-CMC, drog de mare risc şi 2MMC, substanţă psihoactivă), pentru suma de 50.000 lei”, precizează DIICOT.


A fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj şi Serviciului 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primăria se asociază cu Poliția pentru combaterea consumului de droguri, în Cluj. Dispozitive Drugtest și acțiuni comune pentru prevenirea deceselor rutiere.

Percheziții la traficanții de droguri. Ar fi organizat petreceri și-ar fi oferit droguri inclusiv minorilor.

abonare newsletter