Actualitate

Clujean, mesaj pentru șoferii care parchează în fața casei sale: „De parchezi în poarta mea, se dezumflă roata ta”

Un clujean care locuiește în cartierul Mărăști amenință șoferii care parchează în fața porții casei sale că riscă să li se „dezumfle roata” de la mașină.

Mesaj de la un clujean pentru șoferii care parchează în zona în care locuiește / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Mesaj de la un clujean pentru șoferii care parchează în zona în care locuiește / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Un internaut a postat în grupul de Facebook „Info Trafic Cluj-Napoca” o fotografie, cu o foaie lipită pe geamul unei case de pe strada Gospodarilor, cartierul Mărăști.

 


Pe foaia respectivă, clujeanul care locuiește acolo a scris un avertisment pentru șoferii din zonă.

Mai exact, mesajul, care și rimează, le transmite șoferilor să nu parcheze în fața porții, dacă vor să nu li se dezumfle roțile:


„De parchezi în poarta mea, se dezumflă roata ta, măi omule!!!”, scrie pe foaia respectivă.

Internauții s-au amuzat în comentarii de gestul făcut de clujean, însă unii au avut o reacție mai interesantă. „Cred că se sparge geamul tău dacă roata mea se dezumflă”, scrie un bărbat.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nebunie cu parcările în Mănăștur! Șoferii ce parchează în zone FĂRĂ plată, amenințați cu poliția de „proprietar”: „Nu mai lăsați bilețele de dragoste!”

Cozi la ghișee, în prima zi de depunere a cererilor pentru un loc de parcare. Peste 4.200 de clujeni au depus cereri online.

Ultimele Stiri
abonare newsletter