Actualitate

Câini morți și cu urme de violență pe corp, pe Calea Someșeni. Polițiștii clujeni caută făptașii.

Polițiștii clujeni din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au deschis o anchetă cu privire la două cadavre de câine găsite pe Calea Someșeni din Cluj-Napoca.

Câini gășiți morți și cu urme de violență pe corp, pe Calea Someșeni. FOTO: Depositphotos.com Câini gășiți morți și cu urme de violență pe corp, pe Calea Someșeni. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au demarat cercetările sub aspectul infracțiunilor de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept și schingiuirea animalelor. Două cadavre de câine, din care unu cu urme vizibile de violență, au fost identificate pe strada Calea Someșeni din Cluj-Napoca.

 


„La data de 1 ianuarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Biroul Pentru Protecția Animalelor au demarat cercetări sub aspectul infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și schingiuirea animalelor, întrucât la aceeași dată au identificat cadavrele a două exemplare canine, în zona cării ferate de pe strada Calea Someșeni din Cluj-Napoca.

Unul dintre cele două cadavre, de rasă «metiș», prezenta urme vizibile de violență. Acestea au fost ridicate de către reprezentanții DSVSA în vederea efectuării necropsiei. În cauză sunt efectuate cercetări pentru identificarea persoanelor vinovate și tragerea la răspundere a acestora”, a transmis luni IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

INUMAN! 23 de câini morți, descoperiți pe un drum forestier. A fost deschisă o anchetă

Ultimele Stiri
abonare newsletter