Actualitate

Trafic rutier închis în zona trecerii de cale ferată din Bonțida. Rută ocolitoare pentru circulație

Circulația din zona trecerii de cale ferată din Bonțida a fost închisă temporar, iar până la încheierea lucrărilor de modernizare, circulația se va desfășura pe o rută ocolitoare.

Trafic rutier închis circulației publice în zona trecerii de cale ferată din Bonțida, pe drumul județean DJ 161/Foto: Consiliul Județean Cluj Trafic rutier închis circulației publice în zona trecerii de cale ferată din Bonțida, pe drumul județean DJ 161/Foto: Consiliul Județean Cluj

 

 


În cadrul lucrărilor de modernizare și reabilitare a drumului județean DJ 161 Gădălin–Bonțida, parte a Drumului Bistriței – Lot 2, Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de modernizare a căii de rulare din zona trecerii de cale ferată din localitatea Bonțida, situată la kilometrul 16+800.

 


Lucrările se derulează în paralel cu cele executate de Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA, de modernizare a sistemului feroviar din zona menționată.

În aceste condiții, începând de luni, 20 noiembrie a.c., până la terminarea lucrărilor, respectiv 8 decembrie a.c., traficul rutier se va desfășura pe următoarea rută ocolitoare:


DN 1C (intersecție cu DJ109D) - DJ 109D (de la km 28+470 la km 31+410, până la intersecție cu DJ 161) -  DJ 161 (de la km 7+605 la km 16+800).

În ceea ce privește calea de rulare din zona trecerii de cale ferată, aceasta va fi executată din dale elastice.


Și traficul feroviar va fi restricționat, acesta desfășurându-se, alternativ, pe etape de lucrări, pe câte două dintre cele trei linii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Lucrări de modernizare avansate pe DJ 172A. După reabilitare, drumul va asigura o nouă legătură cu Bistrița-Năsăud

Ultimele Stiri
abonare newsletter