Actualitate

Descoperire MACABRĂ la Cluj-Napoca! Cadavrul unui bărbat, găsit în râul Someș

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, vineri, pe albia râului Someș. Descoperirea a fost făcută în zona străzii Donath.

Cadavrul unui bărbat a fost observat, vineri, pe albia râului Someș/ Foto: Google Maps Cadavrul unui bărbat a fost observat, vineri, pe albia râului Someș/ Foto: Google Maps

 

 


Cadavrul unui bărbat a fost observat, vineri, pe albia râului Someș.

 


Descoperirea a fost făcută în zona străzii Donath din Cluj-Napoca.

„La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 12.40, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe albia râului Someș, în zona străzii Donath, ar fi fost găsit cadavrul unei persoane.
În baza apelului, la fața locului s-a deplasat de urgență o echipă operativă de polițiști, stabilind că cele sesizate se confirmă.
În urma verificărilor, polițiștii au identificat persoana decedată, respectiv un bărbat de 62 de ani. La fața locului au fost efectuate cercetări de către polițiști judiciari și criminaliști, alături de medicul legist, urmând a fi efectuată expertiza medico-legală, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.
Din verificările preliminare, nu există suspiciuni cu privire la decesul persoanei, fiind continuate cercetările în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Organele unui bărbat mort în urma unui AVC salvează mai multe vieți. Doi pacienți de la Cluj i-au primit rinichii

Accident MORTAL între un TIR și o mașină pe A3, lângă Nădășelu! Un bărbat mort și o femeie grav rănită. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter