Actualitate

Accident pe Valea Chintăului! O persoană a fost transportată la spital

Un accident rutier a avut loc, marți seară, pe Valea Chintăului. În urma accidentului, o persoană a fost transportată la spital.

Foto: depositphotos.com Foto: depositphotos.com

 

 


Un accident rutier a avut loc, marți seară, 31 octombrie, pe Valea Chintăului.

 


În accident au fost implicate două mașini.

„În accident au fost implicate două autoturisme, iar forțele noastre au găsit la fața locului trei persoane. Din fericire, niciuna dintre acestea nu a fost încarcerată. Un bărbat de aproximativ 40 de ani, conștient și cooperant, a fost evaluat de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. La misiune a mai luat parte o autospecială cu modul de descarcerare.
Bărbatul a fost transportat la spital, fiind conștient și cooperant”, a transmis ISU Cluj.


„Din cercetările preliminare s-a constatat că un conducător auto de 64 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa cu autoturismul înspre municipiul Cluj-Napoca ar fi efectuat o manevră de întoarcere, moment în care un conducător auto, de 36 de ani, care se deplasa cu un autoturism în aceeași direcție a intrat în coliziune cu acesta. A rezultat rănirea unui pasager din autoturismul celui din urmă conducător auto. Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative”, a adăugat IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Exercițiu de amploare pe Aeroportul Cluj: simulare de accident aviatic, cu zeci de morți și răniți. Peste 800 de salvatori, implicați - FOTO/VIDEO

Aproape 4.000 de pacienți cu accident vascular cerebral ajung la SCJU Cluj, în fiecare an. Află care sunt semnele unui AVC

Ultimele Stiri
abonare newsletter