Actualitate

UPDATE: A fost găsit / Un tânăr pe trotinetă este căutat de poliție pentru că a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului - FOTO

Tânărul care a accidentat cu trotineta un pieton care traversa strada s-a prezentat la secția de Poliție.

Tânărul căutat de polițiști/ Foto: IPJ Cluj Tânărul căutat de polițiști/ Foto: IPJ Cluj

 

 


 

UPDATE: Persoana implicată în accidentul rutier s-a prezentat azi, 25 octombrie, la unitate de poliție, fiind vorba de un tânăr de 17 ani, potrivit IPJ Cluj.


 

Știre inițială:


Un pieton a fost accidentat, miercuri, 18 octombrie, pe Splaiul Independenței din Cluj-Napoca, de către un tânăr pe trotinetă. 

CITEȘTE ȘI:
Peste 3.000 de trotinete electrice pe străzile din Cluj-Napoca. Ce reguli trebuie să respecte cei care folosesc mijloace de transport alternativ

Tânărul se afla pe trecerea de pietoni când a fost lovit în plin de trotinetă. Vinovatul a părăsit locul accidentului și este căutat de polițiști.


„În data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 18.45, pe strada Splaiul Independenței, din municipiul Cluj-Napoca, a fost înregistrat un accident rutier, soldat cu vătămarea unui tânăr, de 22 de ani, care ar fi fost accidentat de o persoană care circula pe o trotinetă.
Ulterior, persoana vătămată s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier pentru a sesiza evenimentul. Din primele informații, la data și ora menționată mai sus, tânărul de 22 de ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni, ar fi fost accidentat de către o persoană necunoscută care circula cu trotineta, pe pista specială destinată acestor tipuri de mijloace, înspre strada George Barițiu.
După producerea accidentului, persoana care se afla pe trotinetă, deși ar fi constatat prin propriile simțuri faptul că a rezultat vătămarea unei persoane, a părăsit locul fără încuviințarea organelor în drept.
În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii identității persoanei care circula cu trotineta.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.
Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanei care se deplasa pe trotinetă,  sunt rugate să sesizeze Poliția municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier sau să apeleze numărul unic de urgență 112!”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trotinetist BEAT, lovit de mașină, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. A ajuns la spital

Asigurarea RCA va fi obligatorie și pentru anumite trotinete și biciclete electrice. Victimele trotinetiștilor, despăgubite

abonare newsletter