Actualitate

Accident MORTAL. Traficul a fost blocat între Cluj-Napoca și Turda! UPDATE: Un șofer a murit

Un accident rutier mortal a avut loc sâmbătă dimineața în zona localității Mărtinești din județul Cluj.

Un accident a avut loc între Cluj-Napoca și Turda / Foto: Info TRAFIC jud. Cluj - Facebook Un accident a avut loc între Cluj-Napoca și Turda / Foto: Info TRAFIC jud. Cluj - Facebook

 

 


Un șofer a intrat cu mașina într-un parapet și a rămas imobilizat, în accidentul petrecut sâmbătă dimineața în Mărtinești, în jurul orei 8:50, potrivit Poliției Române. 

 


Conform sursei citate, șoferul mașinii a fost grav rănit:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că pe DN 1 Cluj Napoca-Turda, în zona localității Mărtinești, județul Cluj, a avut loc un accident în urma căruia șoferul a suferit răni grave. 


Circulația este întreruptă pe ambele sensuri. Polițiștii estimează că va fi traficul va fi reluat într-o oră. 

UPDATE 9:50: Șoferul mașinii a murit.


„La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 08.45, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1-E60, în zona localității Mărtinești. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 58 de ani, din Turda, care conducea autoturismul dinspre municipiul Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în șanțul din dreapta a direcției de mers. În urma impactului, bărbatul ar fi fost proiectat din autoturism pe partea carosabilă, iar din nefericire, echipajul medical a pronunțat decesul acestuia. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Traficul rutier pe sensul de mers Cluj-Napoca - Turda este blocat pentru intervenția echipajelor, fiind deviat pe DJ103M, prin localitățile Rediu - Aiton”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Indivizii care au agresat o tânără de 18 ani în stația de pe Aurel Vlaicu AU FOST LĂSAȚI LIBERI. Răspunsul polițiștilor

Accident GRAV între două microbuze, în Sibiu. 19 persoane au ajuns la spital - FOTO

abonare newsletter