Ştiri din Transilvania

Accident GRAV între două microbuze, în Sibiu. 19 persoane au ajuns la spital - FOTO

Un accident rutier grav a avut loc în această după-amiaza în municipiul Sibiu. 19 persoane au ajuns la spital.

Un accident rutier grav a avut loc în această după-amiaza în municipiul Sibiu/ Foto: ISU Sibiu Un accident rutier grav a avut loc în această după-amiaza în municipiul Sibiu/ Foto: ISU Sibiu

 

 


Un accident rutier grav a avut loc în această după-amiaza în municipiul Sibiu. Două microbuze destinate transportului de persoane s-au ciocnit violent în intersecția dintre strada Salzburg cu Calea Șurii Mici, la coborârea spre aeroport, scrie mesageruldesibiu.ro

 


Ambulanţele au transportat la spitalele din municipiul Sibiu un număr 19 răniţi cu diverse traumatisme, în urma accidentului rutier.

„În accident au fost implicate 23 de persoane care au primit îngrijiri medicale. Dintre acestea, patru persoane refuză transportul la spital. Merg la spital un total de 19 persoane (11 femei şi 8 bărbaţi). Echipajul ATPVM transportă la Spitalul Militar un număr de 8 victime care prezintă traumatisme şi escoriaţii. Echipajele SMURD transportă la UPU Sibiu o femeie şi patru bărbaţi care prezintă traumatisme şi contuzii minore. Echipajele SAJ au preluat 6 victime”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Raluca Marcu.


Traficul este blocat la locul accidentului, pe Calea Şurii Mici, strada Salzburg şi autostrada A1, coborârea spre aeroport, au transmis reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr rănit grav în ACCIDENTUL de pe Feleacu are nevoie URGENTĂ de SÂNGE

16 VICTIME transportate la spital, în accidentul din Feleacu. O mașină a devenit morman de FIARE. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter