Actualitate

Controale în trafic în Cluj-Napoca. În câteva ore, 30 de vitezomani au fost opriți de polițiști

Polițiștii au făcut controale în trafic în cursul zilei de miercuri. În doar câteva ore, 30 de șoferi au fost opriți din cauza vitezei excesive.

Controale în traficul din Cluj / Foto: arhivă IPJ Cluj Controale în traficul din Cluj / Foto: arhivă IPJ Cluj

 

 


Polițiștii din Cluj-Napoca au făcut controale în municipiu și în zona metropolitană pentru siguranța rutieră. Aceștia au acționat miercuri, 11 octombrie, în intervalul orar 18.00-20.00, respectiv 22.30-00.00.

 


„De asemenea, au fost utilizate aparatele drugtest și etilotest pentru identificarea acelor participanți la trafic care reprezintă un pericol pentru siguranța comunității. În acest context au fost verificate peste 180 de mașini și aproximativ 200 de persoane. Au fost identificate numeroase abateri de la normele circulației pe drumurile publice, fiind aplicate 99 de sancțiuni contravenționale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

CITEȘTE ȘI:
„Modelul de succes, cel care încalcă regulile. Mai avem cultura legalității în această țară?”, se întreabă profesorul clujean Valentin Naumescu

 


Din totalul sancțiunilor aplicate, 30 au fost încălcări ale limitei legale de viteză. În opt situații șoferilor le-a fost suspendat dreptul de a conduce, iar pentru neregulile privind starea tehnică a mașinilor verificate au fost reținute 45 certificate de înmatriculare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr de 28 de ani, prins DROGAT și cu viteză de raliu pe Calea Turzii. S-a ales cu dosar penal

Un vitezoman „a inaugurat” noul tronson al A3 Nușfalău-Suplacu de Barcău. Gonea cu o viteză de peste 210 km/h!

abonare newsletter