Actualitate

A murit o profesoară îndrăgită de la Facultatea de Teologie din Cluj-Napoca: „Veșnic vie în sufletele noastre!”

A murit Ana Baciu, o profesoară de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, mult iubită de studenți săi.

Ana Baciu, profesoară la Facultatea de Teologie din Cluj-Napoca, a murit / Foto 1: Facultatea de Teologie, Foto 2: pixabay.com Ana Baciu, profesoară la Facultatea de Teologie din Cluj-Napoca, a murit / Foto 1: Facultatea de Teologie, Foto 2: pixabay.com

 

 


Ana Baciu, o profesoară care și-a lăsat amprenta pe mulți studenți, a murit recent. Aceasta a predat la Facultatea de Teologie Ortodoxă Cluj-Napoca, din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Anunțul a fost făcut de reprezentanții facultății:

„Vă facem cunoscut faptul că astăzi a trecut la cele veșnice Doamna Profesoară ANA BACIU. Doamna Profesoară preda Limba Latină în Facultatea de Teologie din Cluj-Napoca. Detaliile privitoare la slujba înmormântării vor fi anunțate ulterior. Requiem aeternam dona ei, Domine, et lux perpetua luceat ei! Dumnezeu să o odihnească!”, au transmis reprezentanții Facultății de Teologie Ortodoxă Cluj-Napoca pe pagina oficială de Facebook.


Vestea tristă a fost distribuită de zeci de apropiați și studenți ai profesoarei, care au lăsat numeroase comentarii de regret. Printre acestea se numără:

  • „Nu pot să cred! Îmi era atât de dragă în facultate! Un om deosebit! Veșnica ei pomenire!”
  • „O profesoară deosebită și dedicată. Dumnezeu să o ierte!”
  • „Dumnezeu să-i așeze sufletul în raiul mult dorit de om!”
  • „Dumnezeu să vă ierte, să vă odihnească în pace și să vă așeze în Lumina Sfinților, doamnă profesoară Ana Baciu! Veșnic vie în sufletele noastre!”
  • „Veșnica pomenire! Dumnezeu să o așeze în corturile drepților!”
  • „Rămas bun stimată Doamnă Profesoară și vă mulțumesc pentru că ați fost un om bun cu mine. Dumnezeu să vă ierte!”

Din postura de lector universitar, Ana Baciu a predat la discipline precum „Limba greacă biblică şi patristică”, „Limba latină biblică şi patristică” și „Traducere şi interpretare de text”, la Facultatea de Teologie Ortodoxă, încă din anul 2000. Mai multe detalii și CV-ul său le regăsiți aici.


Ea avea 59 de ani și era originară din județul Cluj, fiind născută la 1 iulie 1964, la Apahida.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A murit Paul Grăjdeanu, fost jucător al „U” Cluj în finala Cupei câștigată din 1965: „Echipa din ceruri e tot mai valoroasă!”

Un arheolog de la Cluj a murit la 24 de ani! „Avea un bun simt ieșit din comun, prea mult pentru omenirea noastră”

Ultimele Stiri
abonare newsletter