Sport

A murit Paul Grăjdeanu, fost jucător al „U” Cluj în finala Cupei câștigată din 1965: „Echipa din ceruri e tot mai valoroasă!”

A murit Paul Grăjdeanu, unul dintre jucătorii trimiși pe teren la finala Cupei din 1965, câștigată de Universitatea „U” Cluj.

Un fost fotbalist important din istoria Universității Cluj a murit / Foto: FC Universitatea Cluj Un fost fotbalist important din istoria Universității Cluj a murit / Foto: FC Universitatea Cluj

 

 


Vestea tristă a fost dată de către reprezentanții Universității Cluj, pe pagina oficială de Facebook:


„Drum lin spre îngeri, Paul Grăjdeanu! Paul Grăjdeanu a fost unul dintre jucătorii trimiși pe teren de Andrei Sepci la finala Cupei din 1965 cu Dinamo Pitești. Timp de cinci ani a purtat cu cinste tricoul cu ”U” pe piept între 1963 și 1967. Dumnezeu sa îl odihnească în pace!”, a transmis clubul de fotbal FC Universitatea Cluj.


Și reprezentanții Asociației „Șepcile Roșii 1919” au spus câteva cuvinte despre fostul fotbalist:

„Spunea Remus Câmpenu: ‘Când intra pe teren, doar colegii de echipă îi erau prieteni. Restul erau adversari, inclusiv arbitrul’. A fost unul din reprezentanții ‘generației medicilor’. A  jucat în finala câștigată în 1965. A fost unul din stâlpii apărării. PAUL GRĂJDEANU 1943 - 2023. Echipa din ceruri e tot mai valoroasă!”, transmite și Asociaţia „Şepcile Roşii 1919”.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doliu în fotbalul românesc. A murit Simion Moguț, o legendă a echipei „U” Cluj

A murit un fost jucător al „U” Cluj! A dus o luptă lungă și grea împotriva cancerului. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter