Actualitate

Noi detalii în cazul decesului artistei DJ Lalla. Printre ipoteze, un act suicidar sau accident.

La aproape o săptămână distanță de la moartea misterioasă a artistei DJ Lalla, apar noi detalii din anchetă. Polițiștii iau în calcul ipoteza unui act suicidar sau unui accident, fără intervenţia altei persoane.

Noi detalii în cazul morții artistei DJ Lalla/Foto: Laura Rosca Facebook.com Noi detalii în cazul morții artistei DJ Lalla/Foto: Laura Rosca Facebook.com

 

 


DJ Lalla, tânăra de 34 de ani care a fost găsită moartă pe o plajă din Mamaia, a fost condusă pe ultimul drum, duminică.

 


În cazul morții tinerei din Turda, a fost începută urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă, sub conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Ipoteze luate în calcul de polițiști

Medicii legişti au stabilit că tânăra a murit prin înec, fără urme de violenţă, anchetatorii aşteptând şi rezultatul analizelor probelor toxicologice.


„Au fost ridicate ulterior imagini video, au fost audiaţi martori, iar în certificatul de constatare a decesului a fost menţionată drept cauză asfixia mecanică prin înec, fără urme de violenţă. Au fost prelevate probe toxicologice şi histopatologice. La acest moment, nu avem raportul cu rezultatul analizelor, iar din toate datele pe care le avem la acest moment, luăm în calcul fie un act suicidar, fie un accident. Când spun accident, spun autoprovocat, fără intervenţia altei persoane”, a declarat, marți, şefa IPJ Constanţa, Mădălina Vlangăr.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, intervenția oamenilor legii a fost una conform procedurii. 


„La data de 28 septembrie, la ora 10,11, am primit un apel 112, prin care Poliţia staţiunii Mamaia a fost sesizată de o turistă aflată în trecere cu privire la faptul că pe plajă, în dreptul restaurantului Diplomatic, se află cadavrul unei tinere, adus la mal de apă. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, într-un timp de reacţie mai mic de cinci minute, fişa de eveniment arată două minute, unde au constatat absenţa semnelor vitale şi, totodată, şi a urmelor de violenţă. Personalul ambulanţei a constatat decesul femeii. Echipa a efectuat cercetarea la faţa locului, iar cadavrul a fost preluat la morga Cimitirului Constanţa pentru efectuarea necropsiei. S-a început urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă, sub conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa”, a explicat Vlangăr.

De altfel, în ziua producerii tragediei, salvamarii aveau arborat steagul roşu din cauza valurilor puternice.


CITEȘTE ȘI: 
Obiecte care îi aparțineau lui Dj Lalla, găsite de un om pe plajă. Polițiștii continuă cercetările

Conform IPJ Constanţa, nu se pune problema aplicării vreunei sancţiuni disciplinare, la acest moment, poliţiştilor implicaţi în caz.

„Colegii mei au desfăşurat activităţile poliţieneşti cu viteză de reacţie, aşa cum o fac în toate cazurile asemănătoare. Nu se pune problema vreunei sancţiuni disciplinare la acest moment, aşa cum a apărut în spaţiul public”, potrivit reprezentanților IPJ Constanța. 

Tânăra găsită moartă pe plajă în staţiunea Mamaia este Laura Roşca, de 34 de ani, din Turda, stabilită în Bucureşti, cunoscută în lumea muzicii drept DJ Lalla.

Tânăra artistă, DJ Lalla, a fost înmormântată duminică, în cadrul unei ceremonii sobre, la care au fost prezenți membrii familiei și câțiva apropiați. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Turda în doliu. DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe o plajă din Constanța, a fost condusă pe ultimul drum

DJ-iță din Turda cu zeci de mii de followeri, găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Fanii tinerei, mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare

Medicii legişti au stabilit cauza morţii tinerei DJ din Turda care a fost găsită în Mamaia.

abonare newsletter