Actualitate

Medicii legişti au stabilit cauza morţii tinerei DJ din Turda care a fost găsită în Mamaia.

Tânăra care a fost găsită moartă pe plajă, în staţiunea Mamaia, DJ Lalla, şi-a pierdut viaţa prin înec este rezultatul la care ar fi ajuns medicii legişti după efectuarea necropsiei.

Laura Roșca din județul Cluj, cunoscută ca DJ Lalla, găsită moartă la mare / Foto: Laura Rosca - Facebook Laura Roșca din județul Cluj, cunoscută ca DJ Lalla, găsită moartă la mare / Foto: Laura Rosca - Facebook

 

 


O tânără a fost găsită moartă pe plajă, joi, în staţiunea Mamaia. Ea a fost identificată ca fiind Laura Roşca, de 34 de ani, din Turda, județul Cluj. Tânăra este cunoscută în lumea muzicii drept DJ Lalla şi avea o emisiune la un post de radio din Bucureşti.

 


Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în jurul orei 10:20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă.

CITEȘTE ȘI:
Tânăra DJ din Cluj care a murit în Mamaia era cazată la un bărbat pe care îl știa de pe TikTok. Cum cred polițiștii că a murit

Potrivit agerpres.ro, în urma primelor verificări efectuate, anchetatorii spun că nu sunt suspiciuni că ar fi vorba de o crimă.


De asemenea, medicii legiști au comunicat că DJ Lalla a sfârșit înecată, după ce, la autopsie, au găsit în plămânii ei apă și nisip. Înecul, spun surse din anchetă, s-ar fi produs la mal și așa se explică nisipul din corp.

De ce se afla tânăra în Mamaia?

DJ Lalla ar fi fost cazată în Mamaia la un bărbat pe care îl cunoscuse abia de o lună pe reţele sociale. Tânăra a apărut la uşa acestuia în urma cu două zile după ce s-ar fi certat cu iubitul ei şi i-a spus că vrea să stea la el. Ziua următoare, i-a spus acestuia că merge pe plajă deoarece vrea să vadă răsăritul, iar de atunci acesta nu a mai auzit nimic din partea ei şi nu a lăsat niciun bilet de adio.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

DJ-iță din Turda cu zeci de mii de followeri, găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Fanii tinerei, mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare

Tânăra judecătoare din Cluj găsită moartă în casă ar fi făcut supradoză de antidepresive cu somnifere

Ultimele Stiri
abonare newsletter