Actualitate

Obiecte care îi aparțineau lui Dj Lalla, găsite de un om pe plajă. Polițiștii continuă cercetările

Un telefon mobil, căşti audio şi o pereche de pantofi sport, bunuri ale tinerei care a fost găsită moartă pe plajă, în staţiunea Mamaia, au fost descoperite pe malul mării.

Tânăra găsită moartă în Mamaia/ Foto: Radio3Net Tânăra găsită moartă în Mamaia/ Foto: Radio3Net

 

 


Un telefon mobil, căşti audio şi o pereche de pantofi sport, bunuri ale tinerei care a fost găsită moartă pe plajă, în staţiunea Mamaia, au fost descoperite pe malul mării, în aproximativ aceeaşi zonă.

 


Obiectele au fost găsite de o persoană care a anunţat apoi autorităţile, anchetatorii stabilind că acestea au aparţinut tinerei decedate, Laura Roşca, de 34 de ani, din Turda, cunoscută în lumea muzicii drept DJ Lalla.

CITEȘTE ȘI:
Medicii legişti au stabilit cauza morţii tinerei DJ din Turda care a fost găsită în Mamaia.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, nefiind eliminată ipoteza sinuciderii. În urma primelor verificări efectuate, anchetatorii spun că nu sunt suspiciuni că ar fi vorba de o crimă. Conform medicilor legişti, cauza morţii tinerei este înecul.


Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat pe 28 septembrie, că în jurul orei 10:20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

DJ-iță din Turda cu zeci de mii de followeri, găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Fanii tinerei, mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare

Tânăra judecătoare din Cluj găsită moartă în casă ar fi făcut supradoză de antidepresive cu somnifere

Ultimele Stiri
abonare newsletter