Actualitate

Șofer din Cluj, amendat și lăsat fără permis. Avea montat ilegal pe mașină sistem de iluminare tip stroboscop. VIDEO

Un tânăr din Negreni a primit o amendă usturătoare și a rămas fără permis după ce a fost prins că și-a montat ilegal pe mașină un sistem de iluminare de tip stroboscop.

Șoferul avea montat ilegal pe mașină sistem de iluminare tip stroboscop/ Foto: IPJ Cluj Șoferul avea montat ilegal pe mașină sistem de iluminare tip stroboscop/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Un șofer din Cluj s-a crezut agent special și a montat lumini stroboscopice albastre și roșii pe mașină, la fel ca cele pe care le au polițiștii.

CITEȘTE ȘI:
Șofer drogat și fără permis, prins în trafic la volanul unei mașini cu numere false, în Florești. Bărbatul a fost arestat

Tânărul a fost amendat și a rămas și fără permis.


„La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 07.30, în timp ce se îndreptau spre Liceul Tehnologic Vlădeasa, pe DN1 – E60, pentru a dirija traficului rutier din zona, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin – Compartimentul Rutier au observat, pe sensul opus de mers, conducătorul unui autoturism care utiliza mijloace de iluminare de tip stroboscoape, acestea fiind montate în grila bării din față a autovehiculului.
Întrucât existau indicii că acesta utilizează în mod ilegal mijloacele de avertizare luminoasă, polițiștii au procedat la interceptarea autoturismului la volanul căruia se afla un tânăr, de 26 de ani, din comuna Negreni.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat încălcarea normelor rutiere, respectiv montarea și folosirea mijloacelor de avertizare luminoasă pe alte vehicule decât cele prevăzute de lege.
Conducătorul autovehicului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305, iar ca măsuri complementare, polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile și confiscarea aparaturii și a mijloacelor luminoase montate ilegal, în conformitate cu prevederile O.U.G. 192/2002 privind circulația pe drumurile publice”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Sursa video: IPJ Cluj

CITEȘTE ȘI:

Șofer drogat, depistat de polițiști la un control de rutină

Un șofer inconștient a întors mașina pe linia dublă continuă în timpul furtunii, în Cluj-Napoca: „Noroc că nu se grăbește lumea” VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter