Actualitate

Un șofer inconștient a întors mașina pe linia dublă continuă în timpul furtunii, în Cluj-Napoca: „Noroc că nu se grăbește lumea” VIDEO

Un șofer grăbit s-a răzgândit asupra direcție unde mergea cu mașina și a întors pe contrasens pe linia dublă continuă. Evenimentul s-a produs pe Calea Florești.

Un șofer grăbit s-a răzgândit asupra direcție unde mergea cu mașina și a întors pe contrasens pe linia dublă continuă/ Foto: captură ecran video Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Un șofer grăbit s-a răzgândit asupra direcție unde mergea cu mașina și a întors pe contrasens pe linia dublă continuă/ Foto: captură ecran video Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Un şofer s-a răzgândit în timpul furtunii cu privire la direcţia de mers şi a intrat pe contrasens pe linia dublă continuă.

 


Evenimentul a fost surprins de un clujean care se uita pe geam.

„Da bravo, manevră pe vreme rea.. noroc că nu se grăbește lumea”, a scris clujeanul. 


Cert este că în comentarii părerile au fost împărțite, o parte din persoane certându-l pe cel care a filmat.

„Chiar n-aș vrea să îi iau apărarea DAR!


Dacă toate canalele dau pe afară și înălțimea apei refulate ajunge la 1m pe alocuri, eu m-aș cam f**e in ea linie continuă”, „Da unii dintre voi chiar stați pe balcon să filmați? Deci eu nu cred așa ceva mai poate omul sa facă ceva sa nu fie filmat?” „Cum puteți să îi luati apărarea unuia care întoarce pe dublă continuă și și pe vreme de asta, când vizibilitatea e cum e? Nu știu, voi ori sunteți la fel de inconștienți ca el ori habar nu am, nici nu-mi pot explica cum ai putea să-i iei apărarea cuiva în situația asta. De aia mor zilnic oameni pe străzile noastre, că ăștia suntem, atât ne duce mintea”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


 

CITEȘTE ȘI:

Parcarea Primăriei Cluj-Napoca, inundată în urma furtunii de duminică. FOTO

Parcare de „șmecher”, la mall în Cluj! Nu i-a ajuns un singur loc. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter