Actualitate

Șofer drogat, depistat de polițiști la un control de rutină

Un șofer a fost prins drogat la volan pe o stradă din Cluj.

Șofer testat pozitiv pentru consum de substanțe psihoactive/Foto: depositphotos.com Șofer testat pozitiv pentru consum de substanțe psihoactive/Foto: depositphotos.com

 

 


Testat pozitiv

 

În cadrul unor verificări de rutină, oamenii legii au depistat un șofer drogat în timp ce conducea prin cartierul Gheorgheni. Tânărul de 23 de ani a fost oprit de polițiști pentru verificări pe strada Bistrița din municipiul Cluj-Napoca. În urma testării cu aparatul  pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul a fost pozitiv. 


 

„În data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 00.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au oprit pentru verificări, pe strada Bistriței din municipiu, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani. 


 

Acesta a fost testat cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul indicat fiind pozitiv”, arată reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.


 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


 

CITEȘTE ȘI:

Tineri și neliniștiți! Doi șoferi, prinși în Cluj conducând sub influența drogurilor

11 șoferi, prinși drogați la volan. Polițiștii au găsit droguri și în mașini - FOTO/ VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter