Actualitate

Mașină răsturnată pe Autostrada Transilvania, în urma impactului cu un camion militar

Un accident rutier a avut loc, vineri seară, pe A3, sensul de mers Turda-Gilău. În urma impactului cu un autocamion MAPN, un autoturism s-a răsturnat.

Accident rutier pe A3, mașină răsturnată în urma impactului cu un camion/Foto: ISU Cluj Accident rutier pe A3, mașină răsturnată în urma impactului cu un camion/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și al Gărzii Gilău au intervenit la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, în zona Km49, sensul de mers Turda-Gilau. 

 


„La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ și un echipaj SMURD, unde au găsit un autocamion, ce aparține MApN, și un autoturism avariate. Autoturismul a ajuns răsturnat pe plafon, iar ocupanții erau ieșiți din ambele autovehicule”, informează ISU Cluj

Patru persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, fără a fi transportate la spital.


Potrivit IPJ Cluj, evenimentul rutier s-a soldat cu pagube materiale.

„Din primele informații, un conducător auto care circula pe banda 2, din direcția municipiului Turda spre Gilău, ar fi intrat în coliziune cu un autocamion condus pe banda 1. În urma coliziunii, autoturismul s-a răsturnat pe plafon, pe banda de urgență”, potrivit IPJ Cluj.


Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Tureni. Pompierii intervin cu o autospecială de descarcerare. Un bărbat a ajuns la spital.

abonare newsletter