Actualitate

Beat la volan, a provocat un accident în trafic. Clujeanul a fost reținut de polițiști

Un clujean de 46 de ani a fost depistat în trafic cu o alcoolemie 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul, care a făcut un accident rutier, a fost reținut de oamenii legii.

Autospecială Poliție, control trafic/Foto: IPJ Cluj Autospecială Poliție, control trafic/Foto: IPJ Cluj

 

 


Clujeanul a fost depistat beat la volan în urma producerii unui accident rutier. Astfel, polițiștii din Huedin au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 46 de ani, depistat la volan sub influența alcoolului, fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

 


Sâmbătă, în jurul orei 20.40, polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat, posibil aflat sub influența alcoolului, care conducea un autoturism prin localitatea Poieni, ar fi acroșat un autovehicul parcat.

„La fața locului, polițiștii au identificat conducătorul auto, respectiv un bărbat de 46 de ani, din comuna Poieni, pe care l-au testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrat rezultatul de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează IPJ Cluj. 


Pe numele acestuia, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.


Foto: Depositphotos.com

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șofer beat, pe străzile din Cluj. Bărbatul a fugit de Poliție, dar a fost urmărit și imobilizat

Închisoare cu executare pentru șoferii băuți, drogați sau fără permis care produc accidente mortale. Legea „Anastasia”, în vigoare de azi

Ultimele Stiri
abonare newsletter