Actualitate

Șoferi drogați, trași pe dreapta de polițiști

Doi șoferi de 20 ani au fost trași pe dreapta în trafic de polițiștii clujeni, care au constat că cei doi se aflau sub influența drogurilor.

Acțiune în trafic a polițiștilor clujeni. Foto: Facebook Inspectoratul de Poliție Județean Cluj Acțiune în trafic a polițiștilor clujeni. Foto: Facebook Inspectoratul de Poliție Județean Cluj

 

 


„La data de 8 septembrie, în jurul orei 01.20, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe DN1-E60, în localitatea Bucea, de un tânăr de 20 ani, din comuna Poieni. Testarea acestuia cu aparatul drugtest a indicat prezența substanțelor psihoactive, fiind astfel condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice.

 


Tot vineri, în jurul orei 20.50, polițiștii au oprit pe strada Piața Victoriei din Huedin un conducător auto de 20 de ani, care conducea un autoturism fără drept de circulație pe drumurile publice din România. Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, fiind indicată prezența substanțelor interzise. În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii tipului de substanțe psihoactive consumate”, transmite IPJ Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.15, polițiștii au depistat un tânăr de 28 de ani, din județul Bihor, care conducea un autoturism pe DN 1, în localitatea Ciucea, deși nu deținea permis de conducere.


Cei trei șoferi s-au ales cu dosare penale.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fost polițist, reținut într-un dosar de trafic cu droguri. Prins în flagrant când vindea cocaină îmbrăcat chiar în uniformă

Colete cu droguri, din Spania. Clujean reținut pentru trafic de substanțe de risc

Traficant de droguri, prins de procurorii DIICOT în timp ce vindea cannabis în Cluj-Napoca. FOTO

abonare newsletter