Actualitate

Traficant de droguri, prins de procurorii DIICOT în timp ce vindea cannabis în Cluj-Napoca. FOTO

Un traficant de droguri a fost prins în municipiul Cluj-Napoca având la el 200 de grame de cannabis.

Un traficant de droguri a fost prins în municipiul Cluj-Napoca având la el 200 de grame de canabis/ Foto: DIICOT Oradea Un traficant de droguri a fost prins în municipiul Cluj-Napoca având la el 200 de grame de canabis/ Foto: DIICOT Oradea

 

 


Un traficant de droguri a fost prins în municipiul Cluj-Napoca având la el 200 de grame de cannabis.

 

„Inculpatul a fost prins în flagrant, în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce deţinea în vederea comercializării cantitatea de 200 grame canabis. S-a reţinut faptul că, în perioada iunie-august, inculpatul a comercializat, în mod repetat, droguri de risc, către consumatori de pe raza judeţului Cluj, pentru sume cuprinse între 1.500 şi 3.700 lei”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT Oradea.


CITEȘTE ȘI:
Mascații au descins la traficanții de droguri din Cluj-Napoca și Florești. Trei bărbați au fost arestați.

Joi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, cu sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Cluj. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un șofer băut, cu permisul suspendat și cu droguri la el a încercat să fugă de polițiștii clujeni. Mai avea și numere de înmatriculare false

Fenomenul drogurilor în România. Copiii ajung să consume substanțe interzise înainte de 13 ani

abonare newsletter