Actualitate

Cum se fură din pădurile Clujului! Un bărbat s-a ales cu amendă, iar polițiștii au confiscat lemnul

Polițiștii din Huedin au oprit pentru verificări un ansamblu de vehicule încărcat cu material lemnos rotund de esență fag, condusă pe DN1-E60, pe raza localității Bucea.

Patru metri cub de material lemnos a fost confiscat de polițiștii clujeni. Foto: IPJ Cluj Patru metri cub de material lemnos a fost confiscat de polițiștii clujeni. Foto: IPJ Cluj

 

 


Camionul era condus de un bărbat de 34 de ani, din județul Sălaj, angajat al unei societăți comerciale cu obiect de activitatea în domeniul silvic.

 


„În urma interogării bazelor de date și cubajului realizat cu sprijinul reprezentanților Ocolului Silvic Huedin, s-a constatat că ansamblul de vehicule transporta cantitatea totală de 24.4 mc de material lemnos, între materialul lemnos menționat pe avizele de însoțire și încărcatura măsurată existând o diferență de 4mc de material lemnos de esență fag, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, pentru care conducătorul auto nu deținea acte de proveniență prevăzute de lege”, transmite IPJ Cluj.

Bărbatul s-a ales cu amendă în valoare de 4.000 de lei pentru lipsa documentelor de însoțire a materialului transportat, fiind totodată dispusă confiscarea cantității de 4 mc de material lemnos, mai spun oamenii legii.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr aflat la furat de lemne, împușcat de polițiști în jud. Cluj! Încerca să fure și pistolul. Care e starea lui?

Polițiștii clujeni, percheziții la hoții de lemne din Alba! Trei persoane au fost aduse la audieri. FOTO

Lacul Gilău din Cluj, plin de lemne și gunoaie aduse de torenți. Mai multe râuri din județ, sub cod galben de inundații. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter