Actualitate

Şofer băut şi conducând cu viteză, prins de poliţişti pe un drum din Cluj. S-a ales cu dosar penal

Un șofer care s-a urcat băut la volan a fost prins de aparatul radar conducând cu viteză pe un drum din județul Cluj. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Polițist care verifică un șofer cu etilotestul/ Foto: IPJ Cluj - Facebook Polițist care verifică un șofer cu etilotestul/ Foto: IPJ Cluj - Facebook

 

 


Un șofer care s-a urcat băut la volan a fost prins de aparatul radar conducând cu viteză pe un drum din județul Cluj. 

 


Incidentul s-a petrecut pe DN1C-576, în localitatea Jucu-Herghelie.

CITEȘTE ȘI:
Bărbat din Cluj-Napoca, implicat într-un accident rutier din Bistrița. Unul dintre șoferi era băut

„La data de 10 august a.c., în jurul orei 12.10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Birouri Drumuri Naționale și Europene, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier au surprins cu aparatul radar, pe DN1C – 576, în localitatea Jucu-Herghelie, un autoturism care rula cu viteza de 106 km/h, pe direcția Gherla – Cluj-Napoca.
Polițiștii au interceptat imediat autoturismul, la volanul căruia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din Câmpia Turzii. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrată concentrația de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal ce aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Beat la volan, prins de polițiști în Apahida. Avea o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un TIR plin cu bere s-a răsturnat în județul Bistrița-Năsăud. Șoferul era băut. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter