Actualitate

Un șofer a intrat cu mașina într-un parapet, aproape de Beliș! Pasagera lui a ajuns în spital

Accident într-o curbă periculoasă din județul Cluj. Un șofer a intrat cu mașina într-un parapet, în apropiere de Beliș.

Mașină avariată într-un accident petrecut într-o curbă periculoasă, aproape de Beliș / Foto: IPJ Cluj Mașină avariată într-un accident petrecut într-o curbă periculoasă, aproape de Beliș / Foto: IPJ Cluj

 

 


În urma accidentului, produs în localitatea Poiana Horea din comuna Beliș, o tânără de 28 de ani, pasageră în mașina respectivă, a fost transportată la spital cu ambulanța. Polițiștii și pompierii ne-au explicat cum s-a produs accidentul și ce au găsit la fața locului:

 


„Autoaccidentare. Evenimentul a fost înregistrat în jurul orei 15.30, pe DN1R, în localitatea Poiana Horea. Conducătorul unui autoturism care circula înspre județul Alba, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în parapetul de pe marginea părții carosabile. În urma evenimentului, o tânără, de 28 de ani, a necesitat îngrrijiri medicale. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a transmis, pentru monitorulcj.ro, IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:
Accident soldat cu o victimă în Cluj-Napoca! Două mașini implicate, una s-a RĂSTURNAT
32 de șoferi din Cluj au devenit pietoni în acest weekend. Cele mai multe permise, reținute pentru viteză

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit la un accident rutier petrecut între localitățile Beliș și Mărișel. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism avariat cu ocupanții ieșiți în afară acestuia. O femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost consultată de către echipajul SMURD, ulterior fiind transportată la Spitalul Huedin pentru investigații de specialitate. La prima evaluare aceasta prezenta afecțiuni ușoare”, au declarat reprezentanții ISU Cluj, pentru monitorulcj.ro.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Scandal la nuntă în Turda! 7 persoane s-au luat la bătaie din cauza unui loc de parcare

S-a schimbat legea pentru permisele de conducere auto. Ce este important să știe șoferii?

Ultimele Stiri
abonare newsletter