Actualitate

32 de șoferi din Cluj au devenit pietoni în acest weekend. Cele mai multe permise, reținute pentru viteză

Zeci de șoferi care au circulat pe drumuri din județul Cluj în acest weekend au rămas fără permise de conducere.

Polițist clujean, control în trafic în minivacanța de Sf. Maria / Foto: IPJ Cluj Polițist clujean, control în trafic în minivacanța de Sf. Maria / Foto: IPJ Cluj

 

 


În acest sfârșit de săptămână, în contextul minivacanței și a Planului de acțiune „Blocada”, polițiștii clujeni au făcut mai multe controale în traficul rutier. Astfel, în perioada 11-12 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca (Secțiile 1-7), Biroul Rutier și cei ai secțiilor rurale Apahida, Baciu și Florești au oprit șoferii în trafic. 

 


În urma controalelor, 32 de șoferi au devenit pietoni, cei mai mulți fiindcă au condus cu viteză excesivă:

„Polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au dispus măsuri de supraveghere și control al traficului rutier pe principalele artere județene. În urma activităților efectuate, pentru neregulile constate, polițiștii au aplicat 225 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 60.000 de lei. Au fost legitimate aproximativ 500 de persoane și verificate peste 400 de autovehicule. De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au dispus reținerea a 32 de permise conducere, 24 dintre acestea fiind pentru încălcarea regimului legal de viteză. Pe toată perioada minivacanței se va acționa cu forțe mărite la nivelul întregului județ!”, a transmis IPJ Cluj.


Citește mai mult pe bistriteanul.ro.

CITEȘTE ȘI:

Scandal la nuntă în Turda! 7 persoane s-au luat la bătaie din cauza unui loc de parcare

S-a schimbat legea pentru permisele de conducere auto. Ce este important să știe șoferii?

abonare newsletter