Actualitate

Scandal la nuntă în Turda! 7 persoane s-au luat la bătaie din cauza unui loc de parcare

Un scandal s-a produs între 7 persoane din cauza unui loc de parcare în Turda. Totul s-ar fi petrecut în timpul unei nunți.

Poliția a intervenit la o bătaie între 7 nuntași în Turda / Foto: arhivă IPJ Cluj Poliția a intervenit la o bătaie între 7 nuntași în Turda / Foto: arhivă IPJ Cluj

 

 


În urma bătăii, o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale: 

 


„La data de 13 august, în jurul orei 15.10, Poliția municipiului Turda a fost sesizată, prin apel 112, despre o stare conflictuală produsă pe strada Poet Panait Cerna din municipiu. La fața locului, polițiștii au aplanat conflictul care s-a produs între 7 persoane, din cauza unor divergențe privitoare la un autovehicul parcat pe strada respectivă. În urma evenimentului, o persoană a necesitat îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc incidentul, urmând a fi dispuse măsurile necesare”, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit surselor monitorulcj.ro, în zonă ar avea loc o nuntă, iar persoanele care au fost implicate în scandal au fost invitați la evenimentul respectiv.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un mire își dă nuntaşii în judecată pentru că l-au aruncat în aer și nu l-au prins. A stat internat luni bune

Scandal la o nuntă din Cluj-Napoca! Un bărbat a amenințat nuntașii cu un pistol și a tras 2 focuri

Ultimele Stiri
abonare newsletter