Actualitate

VIDEO cu momentul accidentului de sâmbătă din Jucu! Unul dintre șoferi era BĂUT

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional. Un videoclip cu momentul accidentului de sâmbătă dimineața din Jucu a apărut pe rețelele de socializare.

Momentul producerii accidentului din Jucu a fost filmat / Foto: Info Trafic 24 - Facebook Momentul producerii accidentului din Jucu a fost filmat / Foto: Info Trafic 24 - Facebook

 

 


Info Trafic 24 a postat pe Facebook un videoclip cu momentul în care s-a produs accidentul din Jucu, de sâmbătă dimineața.

Videoclipul durează 3 minute, iar pe parcurs observăm cum conduce șoferul care a produs accidentul. La finalul videoclipului vedem exact momentul în care mașina acestuia a intrat într-o altă mașină de pe drum.


Accidentul s-a produs în jurul orei 07.20, în localitatea Jucu-Herghelie. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, conducătorul unei mașini, un tânăr de 23 de ani, a intrat în coliziune cu o altă mașină.

La testarea cu aparatul etilotest, tânărului de 23 de ani i-a rezultatat o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului, șoferul vinovat a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital, potrivit IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină făcută PRAF sâmbătă dimineață, pe „drumul morții” din Cluj! FOTO de la accidentul din Jucu

Un nou accident în Jucu, pe „drumul morții”. UPDATE: Un tânăr de 20 de ani, transportat la spital

Etichete: accident jucu sofer baut
abonare newsletter