Actualitate

Cozi imense la intrarea în Cluj Arena pentru Imagine Dragons. S-a atins capacitatea maximă!

Mii de oameni au așteptat minute în șir să intre pe Cluj Arena la concertul celor de la Imagine Dragons, în zonă formându-se cozi de nedescris.

Cozi infernale la intrarea pe Cluj Arena în timpul concertului Imagine Dragons. Foto:  Lovassy Cseh Tamás Cozi infernale la intrarea pe Cluj Arena în timpul concertului Imagine Dragons. Foto: Lovassy Cseh Tamás

 

Cluj Arena și-a atins capacitatea maximă, vineri seara, în a doua zi a festivalului Untold, unde pe scenă a urcat, în premieră, trupa Imagine Dragons. Peste 63.000 de oameni s-au aflat pe stadion!


În afara lui, alte sute de oameni au așteptat minute bune să intre pe stadion pentru a-și vedea trupa preferată.

Haos în jurul stadionului vineri serara la Untold. Foto: Lovassy Cseh Tamás

Peste 63.000 de persoane au fost prezente, vineri seara, pe Cluj Arena la concertul americanilor de la Imagine Dragons, aflați pentru prima dată în România. Peste 100.000 de persoane s-au aflat, în total, în perimetrul festivalului.


Oamenii nu au fost lăsați să intre pe stadion la concertul Imagine Dragons. Foto: Lovassy Cseh Tamás

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj au confirmat că vineri seară s-a atins capacitatea maximă a stadionului Cluj Arena, în acest sens fiind necesară restricționarea spectatorilor.

„Pentru siguranța spectatorilor din incinta Cluj Arena, ca urmare a faptului că în acel perimetru fusese atinsă capacitatea maximă admisă, în jurul orei 22.00 a fost restricționat temporar accesul spectatorilor. Facem precizarea că măsurile instituite au fost necesare pentru siguranța participanților, evacuarea spectatorilor fiind posibilă în orice moment dacă se impunea. În acest sens, la momentul de afluire maximă a spectatorilor nu a fost înregistrat niciun eveniment negative”, au precizat reprezentanții ISU Cluj, la solicitarea monitorulcj.ro.


 La rândul lor, reprezentanții festivalului Untold spun că, în ciuda cozilor, toți au intrat pe Cluj Arena la concertul trupei Imagine Dragons.

Aceștia mai spun că au anunțat din timp să vină lumea la stadion, în special pentru ziua de vineri. 


„S-a făcut temporizare, adică accesul pe Cluj Arena, pe durata concertului Imagine Dragons, s-a făcut treptat. Toată lumea a intrat pe stadion", au spus organizatorii Untold.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prima zi de Untold a intrat în istorie. Peste 95.000 de fani s-au bucurat de magia festivalului

Asta așteaptă toți să vadă! Scena impresionantă de la Untold! E cea mai mare construită vreodată

Cum va fi vremea vineri la UNTOLD? Județul Cluj, sub cod galben de caniculă

Ultimele Stiri
abonare newsletter