Timp Liber

Cum va fi vremea vineri la UNTOLD? Județul Cluj, sub cod galben de caniculă

Vremea va fi deosebit de caldă, vineri, în Cluj-Napoca. Urmăriți actualizările periodice pentru a vă pregăti corespunzător și a vă bucura la maxim de experiența UNTOLD.

Scena principală de la festivalul UNTOLD, în prima zi de festival/ Foto: Eliza LUCACIU - monitorulcj.ro Scena principală de la festivalul UNTOLD, în prima zi de festival/ Foto: Eliza LUCACIU - monitorulcj.ro

 

 


Vremea va fi deosebit de caldă, vineri, 4 august, în Cluj-Napoca.

 


Maxima zilei va ajunge la 34 de grade Celsius, iar șansele de ploaie vor fi inexistente. Pe timpul nopții minimele vor coborî la 19 grade Celsius, iar șansele de precipitații vor crește la 57%.

CITEȘTE ȘI:
Au depășit toate așteptările! Stadion plin în prima zi de Untold. Publicul, în delir! VIDEO
Asta așteaptă toți să vadă! Scena impresionantă de la Untold! E cea mai mare construită vreodată

Tot județul Cluj, sub cod galben de caniculă

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de caniculă și disconfort termic. Avertizarea este valabilă pentru ziua de vineri.


Potrivit ANM, vineri (04 august), valul de căldură se va extinde în toată țara și va fi caniculă în toate zonele de câmpie și de podiș. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade, iar cele minime se vor încadra între 17 și 20 de grade.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Costumații TRĂZNET la Untold. Una mai „colorată” ca cealaltă. Care îți place mai mult?

Primele staruri de la Untold au ajuns la Cluj!

abonare newsletter