Actualitate

Bărbatul care se arunca în fața mașinilor în Cluj a ajuns la Psihiatrie. Încerca să dirijeze circulația

Un bărbat cu un comportament bizar, care se arunca vineri în fața mașinilor pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca, a ajuns la Spitalul de Psihiatrie.

Bărbat la bustul gol, pe mijlocul drumului, în Cluj-Napoca / Foto: captură video - grup Facebook Info Trafic Cluj-Napoca Bărbat la bustul gol, pe mijlocul drumului, în Cluj-Napoca / Foto: captură video - grup Facebook Info Trafic Cluj-Napoca

 

În cursul zilei de vineri, 4 august, un bărbat a fost surprins în trafic când se arunca în fața mașinilor și circula pe mijlocul drumului. Unul dintre trecători l-a filmat și a făcut publice imaginile.


Bărbatul prezenta un comportament bizar și era la bustul gol. 

Pentru a afla mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, monitorulcj.ro a luat legătura cu reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Cluj. Potrivit Lt. Col. Mariana Barbu, bărbatul a fost observat și de către polițiștii locali, iar la fața locului a intervenit și un echipaj de jandarmi.


Deși forțele de ordine au încercat să-l calmeze pe bărbat, acesta era agitat și a refuzat să coopereze:

„În această după-amiază, în jurul orei 14.00, un echipaj de jandarmi aflat în timpul serviciului a observat, într-o intersecție din Cluj-Napoca, un bărbat dezbrăcat la bustul gol, care a început să dirijeze circulația rutieră, într-o zonă situată în afara perimetrului de desfășurare a festivalului. Echipajele Jandarmeriei s-au deplasat la fața locului, unde erau deja prezenți doi reprezentanți de la Poliția Locală. În pofida încercărilor repetate de a dialoga cu acesta și de a-l calma, bărbatul, în vârstă de 31 de ani, s-a manifestat agitat, incoerent și a refuzat să coopereze cu forțele de ordine”, a declarat, pentru monitorulcj.ro,  Lt. Col. Mariana Barbu, Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj.


Deoarece comportamentul său prezenta un risc semnificativ pentru siguranța sa și a celorlalți participanți la trafic, jandarmii au luat decizia de a-l imobiliza. 

Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul Poliției Locale de unde a fost preluat de un echipaj medical si condus la spitalul de psihiatrie, pentru evaluare și îngrijire de specialitate, conform sursei citate.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbatul care se arunca în fața mașinilor în Cluj a ajuns la Psihiatrie. Încerca să dirijeze circulația

Un tânăr cu comportament bizar, arestat pentru că a lovit un polițist, în Cluj-Napoca! Avea probleme de sănătate

Ultimele Stiri
abonare newsletter