Actualitate

Un tânăr cu comportament bizar, arestat pentru că a lovit un polițist, în Cluj-Napoca! Avea probleme de sănătate

Un tânăr care avea un comportament bizar a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a lovit un polițist.

Arestare / Foto: depositphotos.com Arestare / Foto: depositphotos.com

 

 


Tânărul a agresat fizic un polițist în timpul unei intervenții și a înjurat echipajul de Poliție:

 


„La data de 5 iulie a.c., un tânăr de 25 de ani, din localitatea Florești a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de ultraj. În fapt, la data de 21 iunie, acesta ar fi agresat fizic un agent de poliție, din cadrul echipajului Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, în timpul unei intervenții sesizate prin SNUAU 112, pe strada Teodor Mihali din municipiu. Tânărul a devenit agitat, agresiv verbal, aducând injurii echipajului, fiind astfel necesară imobilizarea și ulterior încătușarea acestuia. În cauză se efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, a transmis, pe 7 iulie, IPJ Cluj.

În 21 iunie, polițiștii au fost sesizat că un bărbat se deplasează pe partea carosabilă a drumului public, aflându-se posibil într-un pericol sau în necesitatea de a primi ajutor specializat.


„Echipajul mixt din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, respectiv Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, direcționat pentru a interveni a identificat bărbatul, care la scurt timp a devenit agitat, agresiv verbal, aducând injurii acestuia, fiind astfel necesară imobilizarea și ulterior încătușarea acestuia, iar apoi conducerea la sediul unității de poliție. În cele din urmă, bărbatul de 25 de ani a fost transportat de un echipaj medical la o unitate de specialitate. Toate aspectele constatate în cauză urmează a fi transmise unității de parchet înspre analiză și competentă soluționare, întrucât în timpul intervenției, agentul de poliție ar fi fost agresat de către bărbat”, a transmis IPJ Cluj pe 21 iunie.

Din sursele noastre, tânărul a fost dus atunci la spital, la Psihiatrie.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Pietonii, forțați să circule pe carosabil pe drumul Sf. Ioan, pe lângă mașinile parcate: „Șoferii conduc cu viteză, e periculos pentru trecători”

Un tânăr agitat care mergea pe carosabil în Cluj-Napoca a agresat un polițist când încerca să-l ajute! A fost dus la spital

Etichete: lovit agresare tanar
abonare newsletter