Actualitate

Trei traficanți de droguri, reținuți de polițiștii din Cluj. Zeci de mii de euro, arme și substanțe interzise, confiscate în urma perchezițiilor

Sume imense de bani, arme și substanțe interzise au fost găsite în urma perchezițiilor de marți, făcute de polițiștii clujeni. Trei traficanți au fost reținuți.

Sume imense de bani și substanțe interzise, ridicate de polițiști în urma perchezițiilor din 1 august / Foto: IPJ Cluj Sume imense de bani și substanțe interzise, ridicate de polițiști în urma perchezițiilor din 1 august / Foto: IPJ Cluj

 

 


În urma celor 44 de percheziții de marți, 1 august, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Cluj și procurorii DIICOT au descoperit și ridicat bancnote de zeci de mii de euro, arme și substanțe interzise de la persoane bănuite de trafic de droguri.

 


„S-au ridicat 255 de grame de substanță 3 – CMC, 3 grindere cu urme de materie vegetală, 6 cutii cu steroizi, 5 flacoane cu steroizi, precum și 26 de telefoane mobile. De asemenea, au fost indisponibilizate 2 tablete, 2 arme, una cu glonț și una de tip airsoft, mai multe plicuri cu urme de substanță, mai multe ustensile folosite pentru consum, cu urme de substanță, un blister cu steroizi, 16 ceasuri, 1 DVR, 188.423 de lei și 3.784 de euro”, a transmis IPJ Cluj. 

În total, sumele ridicate de polițiști au fost în valoare de aproape 42.000 de euro


CITEȘTE ȘI: 

Peste 20 de traficanți de droguri, prinși de Poliție și duși la audieri. Vindeau o doză cu 500 lei în Cluj și județele învecinate
 

Mai multe persoane, bănuite de trafic de droguri, au fost duse la audieri marți, 1 august. Ulterior, trei persoane au fost reținute de polițiști:


„Totodată, au fost puse în aplicare 6 mandate de aducere și conduse, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, pentru audieri, mai multe persoane, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, deținere fără drept de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Astfel, au fost reținute 3 persoane, pentru 24 de ore, ulterior fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, în vederea luării unei măsuri legale. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, a mai transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

DIICOT trimite în judecată gruparea care vindea droguri elevilor pe contul „Iarba dulce” cu 11.000 de membri. Acționau și în Cluj

Desfășurare impresionantă de forțe la Untold. Structuri antitero, câini pentru detectarea drogurilor, mii de polițiști, jandarmi și pompieri!

Ultimele Stiri
abonare newsletter