Actualitate

Emil Boc a mers la locul incendiului din Mărăști. „Asigurăm locuințe de urgență celor afectați”

Primarul Emil Boc a mers vineri seara în Mărăști, pe strada Luncii, unde un incendiu puternic a izbunit la o hală, iar focul s-a extins la acoperişurile unor case.

Primarul Emil Boc s-a deplasat în Mărăști, pe strada Luncii, unde a avut loc un incendiu puternic. Foto: Facebook Emil Boc Primarul Emil Boc s-a deplasat în Mărăști, pe strada Luncii, unde a avut loc un incendiu puternic. Foto: Facebook Emil Boc

 

„Nu avem victime și incendiul este localizat fără a mai exista risc de extindere la imobilele din apropiere;. o hală/depozit a ars în totalitate. Cel puțin două case sunt afectate. După stingerea completă a incendiului vom face evaluarea finală; în cazul în care este nevoie, asigurăm locuințe de urgență celor afectați de incendiu;. Mobilizare exemplară a pompierilor și colaborare profesională cu celelalte structuri ale administrației centrale și locale: poliție, jandarmerie, poliție locală, companie de salubritate Bratner (pentru alimentare cu apa), Gaz, Compania de apă. Vă Mulțumesc. Acționând profesionist salvăm vieți și bunuri”, a scris primarul Emil Boc pe rețelele de socializare.


CITEȘTE ȘI: Incendiu puternic cu degajări mari de fum la depozitul UNIX, în Mărăști. Au fost emise mesaje RO-ALERT

Un incendiu puternic s-a produs în seara zilei de vineri la un depozit  din zona cartierului Mărăști, iar fumul degajat a fost vizibil din tot orașul. 

În contextul degajărilor mari de fum și a incendiului care s-a extins în zona de locuințe, au fost emise mesaje RO-Alert. 


Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a primit sprijin de la inspectoratele din județele Alba, Mureș, Sălaj și Bistrița-Năsăud pentru stingerea incendiului care a izbucnit, vineri seară, la un depozit situat pe strada Luncii, din cartierul Mărăști. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiul de la depozitul din Mărăști a fost localizat. Sprijin pentru ISU Cluj din mai multe județe

Camion în flăcări la coborârea de pe Feleacu spre Vâlcele. Incendiul a fost stins de ceilalți șoferi. FOTO

Incendiu provocat de o explozie la un Spital de Recuperare pentru Copii din București

Ultimele Stiri
abonare newsletter