Actualitate

Incendiul de la depozitul din Mărăști a fost localizat. Sprijin pentru ISU Cluj din mai multe județe

Incendiul violent de la depozitul Unix din cartierul Mărăști a fost localizat de pompierii clujeni. Nu sunt înregistrate victime.

Incendiul de la depozitul de pe strada Luncii, localizat de pompieri/Foto: ISU Cluj Incendiul de la depozitul de pe strada Luncii, localizat de pompieri/Foto: ISU Cluj

 

 


Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a primit sprijin de la inspectoratele din județele Alba, Mureș, Sălaj și Bistrița-Năsăud pentru stingerea incendiului care a izbucnit, vineri seară, la un depozit situat pe strada Luncii, din cartierul Mărăști. 

 


Forțele de intervenție au reușit să intre în hală, iar incendiul a fost localizat. 

„Incendiul este în acest moment localizat, fără posibilitatea de extindere. S-a reușit și pătrunderea în interiorul halei, acțiunile de stingere fiind în desfășurare. 


De asemenea, nu sunt înregistrate victime. Acționăm cu 8 autospeciale, 2 autoscări și preventiv o ambulanță SMURD. Suntem sprijiniți de către pompieri sosiți de la inspectoratele din județele Alba, Mureș, Sălaj, Bistrița-Năsăud”, transmite ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI: 
Incendiu puternic cu degajări mari de fum la depozitul UNIX, în Mărăști. Au fost emise mesaje RO-ALERT

Un incendiu puternic s-a produs în seara zilei de vineri la depozitul Unix din zona cartierului Mărăști, iar fumul degajat a fost vizibil din tot orașul. 


În contextul degajărilor mari de fum și a incendiului care s-a extins în zona de locuințe, au fost emise mesaje RO-Alert. 

Potrivit informațiilor disponibile, locatarii din casele aflate în vecinătate au fost evacuați și nu au fost înregistrate victime. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu puternic cu degajări mari de fum la un depozit, în Mărăști. Au fost emise mesaje RO-ALERT

Ultimele Stiri
abonare newsletter