Actualitate

Doi tineri din Cluj, prinși în mașină cu peste 4 kg de droguri de mare risc. Polițiștii au confiscat bani, telefoane și bijuterii. VIDEO

Doi tineri din județul Cluj au fost prinși de polițiștii cu peste 4 kilograme de droguri de mare risc. În urma perchezițiilor au ridicat bani, telefoane și bijuterii.

Droguri de mare risc, descoperite în mașină/ Foto: IPJ Cluj Droguri de mare risc, descoperite în mașină/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Doi tineri din județul Cluj au fost prinși de polițiștii cu peste 4 kilograme de droguri de mare risc.

 


De asemenea, asupra celor doi au fost descoperite și ridicate sume de bani în lei și euro, mai multe telefoane mobile și o cantitate de bijuterii.

„La data de 17 iulie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat activități specifice într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.
Cele 2 persoane bănuite, de 30 de ani, au fost prinse în flagrant delict, în timp ce ar fi transportat un colet ce conținea peste 4 kilograme de 3-CMC (drog de mare risc), în scopul comercializării. De asemenea, asupra bănuiților au fost descoperite și ridicate sume de bani în lei și euro, mai multe telefoane mobile și o cantitate de bijuterii.
Astfel, la data de 18 iulie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 2 persoane bănuite.
Ulterior, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, care a dispus măsura arestării preventive a unei persoane bănuite, pentru 30 de zile, iar față de cea de-a doua persoană a fost luată măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.
Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștiilor din cadrul Serviciului Criminalistic al Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, Poliției  Municipiului  Dej – Biroul Rutier, Biroul de Ordine Publică și Secției 5 Poliție Rurală Dej.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis IPJ Cluj.


Bijuterii descoperite de polițiști/ Foto: IPJ Cluj
Mai mulți bani au fost găsiți în mașină/ Foto: IPJ Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Sursa video: IPJ Cluj

CITEȘTE ȘI:

Bărbat arestat pentru trafic de droguri. A ascuns substanţele psihoactive sub scaunul copilului

Percheziții la infractori care traficau droguri pe ruta Olanda-Austria-Ungaria-România. Vindeau prafuri și în Cluj. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter