Ştiri din Transilvania

Bărbat arestat pentru trafic de droguri. A ascuns substanţele psihoactive sub scaunul copilului

Un bărbat a fost prins în timp ce transporta cu autoturismul droguri ascunse sub scaunul copilului.

Scaun pentru copil/ Foto: depositphotos.com Scaun pentru copil/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat a fost prins în timp ce transporta cu autoturismul droguri ascunse sub scaunul copilului, a anunţat, vineri, Biroul Teritorial Arad al DIICOT.

 


Suspectul a fost reţinut pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi efectuarea, fără de drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„Măsura a fost dispusă după ce, inculpatul a fost prins în flagrant, în timp ce deţinea, în vederea comercializării, cantitatea de aproximativ 1 kilogram 3-CMC , disimulată sub scaunul de transport auto al minorului care se afla în autovehicul. În urma percheziţiei domiciliare efectuate, au fost identificate şi ridicate o cantitate de substanţă psihoactivă (2MMC) şi două cântare electronice de precizie”, se arată într-un comunicat al DIICOT.


Conform aceleiaşi surse, în urma percheziţiei a fost indisponibilizată suma de de 1.660 lei provenită din vânzarea drogurilor şi substanţelor psihoactive.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Cinci traficanți de droguri de mare risc, prinși la Cluj! Vindeau droguri și cu 400 de lei

Percheziții la infractori care traficau droguri pe ruta Olanda-Austria-Ungaria-România. Vindeau prafuri și în Cluj. VIDEO

Etichete: droguri arad scaun
Ultimele Stiri
abonare newsletter