Actualitate

Transport public de noapte la Cluj-Napoca cu trei linii. Autobuzele vor porni din 1 iulie

Municipiul Cluj-Napoca va avea de sâmbătă, 1 iulie, 3 linii de noapte care vor circula până la 2:00 noaptea. Prețul unei călătorii va fi de 5 lei.

Autobuze oprite în stație/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Autobuze oprite în stație/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Începând de sâmbăta, 1 iulie, Compania de Transport Public Cluj-Napoca extinde transportul de noapte în municipiul Cluj-Napoca, prin introducerea a trei noi lini

 


Cele trei linii vor fi 5N, 25N și 54N.

„Dacă doriți să participați la un eveniment cultural sau să petreceți timp cu prietenii, transportul de noapte vă duce acolo”, a transmis CTP Cluj-Napoca.


Linia 54N va fi deservită de autobuze electrice, iar liniile 5N și 25N de troleibuze. Traseele celor 3 linii sunt :

  • Linia 54N- cartierul Zorilor – zona centrală – cartierul Grigorescu
  • Linia 5N – Aeroport - zona centrală – P-ța Gării
  • Linia 25N – str. Bucium – zona centrală- str. Str. Unirii

Programul de circulație al acestor linii se va desfășura între 23:00 – 2:00 pe liniile 54N și 25N și între 22:50 – 2:00 pe linia 5N. Plecările pe toate cele 3 linii vor fi la 30 de minute, concomitent de la ambele capete de linii.


„Costul unui titlu de călătorie va fi de 5 lei, care va putea fi achiziționat prin aplicația 24Pay, de la POS-urile din mijloacele de transport și de la conducătorul auto”, a adăugat CTP Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujenii vor circula în curând cu transportul public de noapte. „Vom avea transport public nocturn și îl vom anunța în perioada următoare”

Transportul public din Cluj-Napoca ajunge în Aiton și Petreștii de Jos. „Acest Hub urban-rural urmărește să combine natura și tehnologia într-o nouă normalitate”

abonare newsletter