Actualitate

O mașină a căzut de pe un pod, în Stolna, Cluj. Tânăr, în stare gravă. ISU Cluj: „Victima probabil va fi intubată” VIDEO

Un accident rutiera avut loc, vineri seară, în satul Stolna din județul Cluj. O mașină a căzut de pe un pod.

Un accident rutiera avut loc, vineri seară, în satul Stolna din județul Cluj/ Foto: ISU Cluj Un accident rutiera avut loc, vineri seară, în satul Stolna din județul Cluj/ Foto: ISU Cluj

 

Un accident rutiera avut loc, vineri seară, în satul Stolna din județul Cluj. 


 

Salvatorii au găsit pe bancheta din spate a mașinii un tânăr cu multiple traumatisme.


„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Stolna. La fața locului a fost mobilizat echipajul de la Punctul de Lucru Florești, alături de două ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă. Forțele noastre au găsit sub un pod un autoturism avariat. Pe bancheta din spate se afla un tânăr de aproximativ 30 de ani, conștient, dar cu multiple traumatisme. Pentru a nu agrava starea medicală a acestuia, pompierii l-au extras în siguranță folosind echipamentele din dotare. Ulterior, după ce au parcurs un traseu accidentat, l-au predat pe targă echipajelor medicale. În aceste clipe, victima primește îngrijiri medicale și probabil va fi intubată”, a transmis ISU Cluj.

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DJ 107M, în localitatea Stolna. Conform primelor cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat, de 32 de ani, care circula cu autoturismul înspre localitatea Luna de Sus, ajuns la intersecția cu DJ 103V, a părăsit partea carosabilă, intrând în albia unui pârâu.
În urma evenimentului, bărbatul a fost preluat de echipajul medical. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

A murit femeia implicată în accidentul din Săcuieu! Șoferul mașinii a ajuns la spital. FOTO

Accident teribil cu doi morți, produs de un tânăr fără permis. O autoutilitară a intrat în plin într-un TIR. FOTO

abonare newsletter