Actualitate

Traficant de minori din Cluj, împușcat de polițiști. Bărbatul avea mandat de arestare preventivă

Un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru trafic de minori și tâlhărie a fost găsit de polițiști pe un teren viran din Cămărașu. Acesta a încercat să fugă de polițiști și a fost împușcat în picior.

Pedofil/ Foto: Depositphotos.com Pedofil/ Foto: Depositphotos.com

 

Un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru trafic de minori și tâlhărie a fost găsit de polițiști pe un teren viran din Cămărașu. 


 

Acesta a încercat să fugă de polițiști și a fost împușcat în picior, fiind transportat la spital.


„La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au obținut informații de interes operativ cu privire la locația în care s-ar afla un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Cămărașu, pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare preventivă de către Tribunalul Cluj, pentru infracțiunile de trafic de minori și tâlhărie.

În acest context, bărbatul a fost depistat pe un teren viran din localitatea Cămărașu, fiind somat să se oprească din deplasare.


Întrucât acesta nu ar fi respectat indicațiile și ar fi încercat să se sustragă, s-a efectuat uz de armă, prin focuri de avertisment în plan vertical, iar ulterior în direcția bărbatului, fiind rănit în zona membrelor inferioare.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat în stare de conștiență la spital.


În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor aspectelor și circumstanțelor în care a avut loc evenimentul, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Tânărul din Cluj împușcat de polițiști pentru că le-a furat arma, arestat preventiv. Agresorul a fost externat din spital și dus direct la audieri

Vlad Obu a ajuns în fața judecătorilor de la Tribunalul Cluj, unde se judecă arestarea sa preventivă/UPDATE: „Copia” lui Tate a fost arestată

Ultimele Stiri
abonare newsletter