Actualitate

Subsoluri și locuințe inundate după ploile de duminică. Mesaje RO-Alert de inundații în Buru!

Pompierii clujeni au intervenit duminică pentru a evacua apa din mai multe subsoluri și locuințe. Probleme mari au fost la Turda și Câmpia Turzii.

Pompierii acționează pentru scoaterea apei din locuințe. Foto ISU Cluj Pompierii acționează pentru scoaterea apei din locuințe. Foto ISU Cluj

 

Bilanț provizoriu ca urmare a fenomenelor meteo din ultimele ore

„În municipiul Turda am intervenit pentru a evacua apa din 5 gospodării, la misiune fiind mobilizate două autospeciale cu două motopompe. În localitatea Luna de Sus, pompierii de la Detașamentele Turda și 2 Cluj-Napoca intervin cu două autospeciale și două motopompe, unde s-au raportat inundații la 12 gospodării. Pe de altă parte, în Câmpia Turzii suntem sprijiniți de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. S-a intervenit pentru degajarea unui stâlp și evacuarea apei din 6 gospodării”, a transmis ISU Cluj.


Pompierii acționează cu motopompe pentru evacuarea apei la Luna. Foto ISU Cluj

ȘTIRE INIȚIALĂ

„În urma ploii abundente din zona Turda - Câmpia Turzii, în dispeceratul integrat s-au primit solicitări de evacuare a apei din mai multe subsoluri și locuințe. Pe străzile George Barițiu și George Coșbuc din Turda, pompierii au evacuat apa din două locuințe. Acum se acționează pe străzile Nicolae Teclu și Poet Panait Cerna, unde sunt locuințe de mici dimensiuni inundate”, transmite ISU Cluj.

Pe de altă parte, s-a emis un mesaj RO-ALERT care anunță posibilitatea unor inundații pe raza localității Buru. 


„Din zona respectivă nu s-au primit însă solicitări până acum”, mai spun pompierii.

De asemenea, echipajele de pompieri s-au deplasat la o solicitare și în localitatea Luna. La fața locului au fost trimiși atât pompieri din Turda, cât și din Cluj-Napoca.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

35 de persoane evacuate, două scări de bloc inundate de fum, o mașină distrusă, o persoană rănită. Bilanțul incendiului din Mărăști!

Cod galben pe râurile din Cluj! Posibile depășiri ale cotelor de atenție și inundații

S-a RUPT CERUL în Cluj-Napoca! Mai multe străzi, INUNDATE! - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter