Actualitate

Motociclist rănit într-un accident. A ajuns la spital cu piciorul rupt!

Pompierii dejeni au intervenit sâmbătă la un accident în comuna Mica. Un motociclist de 35 de ani a fost rănit și transportat la spital.

Accident cu o motocicletă la Mica, Cluj. Foto ISU Cluj Accident cu o motocicletă la Mica, Cluj. Foto ISU Cluj

 

„Pompierii de la Detașamentul Dej au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Sânmărghita, comuna Mica. În accident a fost implicat un motociclist, care a primit îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD. Acesta are 35 de ani, iar la prima evaluare suferise o fractură la membrul inferior drept. Victima a fost transportată în stare de conștiență la spital. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD”, a transmis ISU Cluj.


La data de 10 iunie, în jurul orei 14.50, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DJ172F, în localitatea Sânmărghita.

„Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Mica, care circula cu motociclul înspre orașul Beclean, la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior oprindu-se în șanțul din proximitatea drumului.Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la o unitate medicală”, transmite IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între o motocicletă și mașină în Cluj-Napoca! Un tânăr de 20 de ani, transportat la spital. FOTO

Accident cu motocicleta pe strada Câmpului! Un bărbat de 35 de ani, transportat la spital

Accident între un TIR, două autoutilitare și o motocicletă în Valea Drăganului! UPDATE: Trei persoane au fost rănite

abonare newsletter